lg
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape
dg
Internet usluge

Samo prvih 10 Google rezultata se računa...

Kako radimo SEO i kako pravimo top 10 rezultate

 

Linkovi :: Resursi

 

 

dv

 

 

Internet pretraživač, u 80% slučajeva posetioca prvi put dovede na neki websajt. 85% posetioca uopšte ne gleda rezultate pretrage koji su na poziciji većoj od 10. Bez obzira na ukupan broj rezultata pretrage, posetioci obicno završe traganje na prvoj strani i pronađu rezultat, ili počnu novu pretragu. Google TOP pozicije su rezultati na prvoj strani i ima ih 10, JEDINO TO SE RAČUNA... TO VAM MOŽEMO OBEZBEDITI...!

div

Internet promocija - Search Engine marketing

 • Optimizacija sajta za ključne reči koje nisu tražene neće napraviti efekat. Pomoći ćemo Vam da pronadete najbolje ključne reči koje se najčešće koriste a opisuju Vašu delatnost. Želite da se probijete na Englesko, Špansko, Francusko ili Nemačko govorno područje? Sugerisaćemo koje ključne reči i fraze da koristite...
 • Analiza i odredjivanje gustine Ključnih reči na web stranama. Za Vaše web strane optimalno odredujemo gustinu ključnih reči i učestalost pojavljivanja u sadržaju stranice.
 • Modifikovanje i priprema sajta se vrši u skladu sa tim kako "Spideri" vide web stranice čime se postavljaju kriterijumi za rangiranje.
 • Intervencije na sajtu, search engine optimizacija sajta za postizanje TOP 10 pozicije na pretraživačima.
  Kako dizajnirati sajt da dođe u TOP 10 na pretraživačima kao što su Google, Yahoo, Bing, MSN i 200 tinak drugih. Mi to možemo da uradimo umesto Vas, ili da Vam kažemo šta da radite. Analizom preko 80 elemenata koda pojedinačnih web stranica, prikazaćemo Vam kakve izmene treba da uradite na pojedinim web stranama da biste se pojavili na PRVOJ STRANI pretraživača...
 • Pretraživači menjaju algoritme i kriterijume za pozicioniranje.Ove promene se prate i na osnovu toga se vrše injtervencije u sadržaju i kodu web stranica, čime se održavaju i menjaju stečene pozicije na pretraživačima. Pregledna dokumentacija (Reporting koji vam možemo obezbediti), vas vrlo razumljivo vodi kroz aktivnosti koje vas dovode do ulaska u TOP pozicije.
 • Prijavljivanje na pretraživače:
  • Automatsko ili poluatomatsko prijavljivanje pretrazivačima "Next Generation" metodama.
  • Automatsko prijavljivanje stručnim SE ili web direktorijumima sa usko definisanim tematskim opredeljenjem.
  • Automatsko prijavljivanje Internet direktorijumima koji zahtevaju popunjavanje podataka o sajtu i autoru.
  Lista svetskih pretraživača i web direktorijuma kojima možemo prijaviti Vaš websajt se menja, trenutno sadrži oko 200 naslova.
 • Provera pozicija na zadatim SE, praćenje pozicija i algoritama za rangiranje. Vremenski prikazujemo pomeranje na gore ili na dole te precizno možemo odrediti pravac delovanja.
 • Pri tom izrađujemo websajt koji se može visoko pozicionirati ako već nemate sajt koji se može prilagoditi.

seo srbija novi sad - consulting

 • Izveštavanje o urađenom poslu isporučujemo izveštaje u raznim tekst formatima (PDF, Word, HTML) za praćenje pokazatelja posećenosti i pozicija.
 • Naša usluga traje 7, 30 dana do 12 meseci i duže po dogovoru. Rezultate i završen posao po fazama dokumentujemo na odgovarajući način.
 • Konsalting, za rešavanje problema?
  JAVITE SE, obično znamo kako, ako ne, onda znamo ko zna...

Pogledajte deo naših do sada ostvarenih rezultata...

Relikon SEO Workshop

 • Svrha Websajta je da Vam dovede posao na vrata. Kvalitet posete je parametar koji razgraničava slučajnog posetioca od tematski opredeljenog. Tematski opredeljen posetioc je USMEREN ka Vašem sajtu, a doveli su ga u 85% slučajeva PRETRAŽIVAČI. Broj mesečnih kvalitetnih poseta treba da raste, a broj slučajnih da opada.
 • Propratni efekat dobro primenjenog procesa SEO su Google TOP pozicije i plasman na ostalim pretraživačima gde se lako može pronaći pozicija 1-10 među hiljadama rezultata pretrage.
 

div

 

Home :: Internet promocija SEO & Web Design, e-SHOP rešenja

OPTIMIK Softver za krojenje ploÄŤastih materijala :: Umetnicka galerija Duboreza - Razni Autori :: Iz arhive :: Linkovi :: Kontakt
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Relikon - Novi Sad :: Copyright © 2003-2019 :: Svi tekstovi i fotografije na ovim stranicama, autorsko su delo vlasnika web sajta.
Molimo vas da nas obavestite o preuzimanju teksta i fotografija.

ld   dd